2011. december 27., kedd

Alba Moda Lila flitteres felső szilveszterre!!! - Jelenlegi ára: 1 Ft


Eladó egy lila flitteres felső szilveszterre!!!
Teljesen rugalmas, szuper, csili-vili darab
A színe sötét lila. 3 sor flitter és 1 sor selyem szalaghullám váltogatja egymást.
Anyagát tekintve cimke szerint 40% Acryl, 30% Acetat, 30% Viscose. Magyarul olyan, mind a flitteres gumiövek, vagyis az egész rugalmas keresztben, mint egy széles gumi. Ennek következtében pánt nélküliként is biztonsággal hordható.
Beleírt méret 40, de a mért adatokat is vedd figyelembe!
A hossza pánttal együtt 50 cm, pánt nélkül 30 cm.  
Teljesen új, egyszer sem volt rajtam. Csak megvettem, és eddig állt a szekrényben, a megfelelő alkalomra (és a fogyókúrám végére) várva. Egyik sem jött el. : )
SZÁLLÍTÁS:
A termék készleten van!
GARANCIA:
Az Európai Unió országaira vonatkozóan 2004. 01. 01-én életbe lépett, új a magán adás-vétel jogokat szabályozó törvény értelmében: Az összes aukcióra bocsátott termék és/vagy áru adás-vétele során az eladót nem terheli semmiféle garancia, felelősség vagy visszavételi kötelezettség a vevőjével szemben. A vevő ezt vásárlásával elismeri és tudomásul veszi. Ennek a figyelmeztetésnek az aukció leírásában szerepelnie kell, egyébként a magánszemély 1 évig terjedő garanciát kell adjon a termékekre.
RÉSZLETEK:
AZ AUKCIÓ MEGNYERÉSE UTÁN LEGKÉSŐBB 24 ÓRÁN BELÜL A VATERA KIKÜLDI A VÁSÁRLÓI ÉRTESÍTŐM, AMIBEN MINDEN ADATOT MEGTALÁLSZ. HA EZT NEM KAPNÁ MEG, KÉREM A NYERTES LICITÁLÓT, HOGY 2-3 NAPON BELÜL VEGYE FEL VELEM A KAPCSOLATOT. KÖSZÖNÖM!



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-12-31 10:13
. Alba Moda Lila flitteres felső szilveszterre!!! - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése