2011. november 25., péntek

Babzsák bútor - puff típus / babzsák fotel kieg./ - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Sokaknak új még a babzsákbútor világa. A helyes választáshoz kérlek, olvasd el a leírás alatti általános segédletet, melyet a leggyakoribb kérdések alapján állítottunk össze. Segítünk, hogy a legmegfelelőbb babzsákot választhasd ki!
A bútorok szabásuknak, és a huzatban található gyöngyöcskéknek köszönhetően felveszik tested alakját, egyenletes alátámasztást, kényelmes pihenést biztosítva.
A bútor rendkívül könnyű, a lakás bármely pontjába könnyedén átvihető.
A huzatokat erősített varrással, rejtett cipzárral készítjük. A belső huzat később utántölthető, a külső huzat 30 fokon mosható, cserélhető.
A huzatok anyaga: pamut.
Szín, minta: igény szerint törekszünk a legkülönfélébb igények kielégítésére. A pontos színösszeállítás egyeztetéséért kérlek keress bátran!
(javaslat: színkombinációk, állatok, mesefigurák)
A termék paraméterei:
Magasság: 10
Szélesség: 45 cm
Palástcikkek száma: 4 db
Felső, alsó lap: 4 cikkelyes
 
Szállítás: az ország bármely pontjára mindössze 1000 Ft!
Személyes átvétel: előzetes egyeztetés alapján Berettyóújfalu, Debrecen, Budapest városokban.
Fizetés: előre utalás, utánvét, személyesen
Garancia: Varrásra, anyagra: 1 hónap.
A meghirdetett termék: készleten!
Postázás: 24 órán belül.
Szállítás: mi postán keresztül küldjük a babzsákodat, így ha nem vagy otthon, 5 napig a helyi postán átveheted a küldeményt! Emellett személyesen is átveheted a terméket előzetes egyeztetés esetén.
Rendelj a termékhez babzsák bútort is! A két terméket egy csomagban 2000 Ft-ért szállítjuk, a végösszegből 1000 Ft kedvezményt adunk babzsák bútoronként!
-------------------------------
Általános segédlet
 
Babzsákokból rengeteg méretű, szabású, alakú, töltetű darabot találunk.
Nem mindegy azonban, mire szeretnénk kedvencünket később használni.
 
Három típust ajánlunk:
Kagyló típus: az „ ősi”, klasszikus babzsák típus. Eredeti funkciója szerint hempergésre, alvásra, lazításra használatos, alakja tetszőlegesen formálható, lazán töltött, dönthető.
Mélyebb ülésű fotelként is használhatod, de heverészésre is kitűnő. A fesztiválok kedvenc lazulós babzsák bútora.
Fotel típus: újabb, elsődlegesen bútor funkciót betöltő babzsák. Erősebben töltött, így magasabban ülsz benne, ellenben fekvésre nem, legfeljebb háttámasznak használható. Bárhogy forgatod, tömöttebb, csonka gömb alakot kapsz.
Puff típus: kis méretű, közepesen töltött, henger alakú darab ülőpárnának, lábtámasznak, párnának. Méretéből fakadóan elsősorban kiegészítőként használatos.
A babzsák bútornál a méret a lényeg! A megfelelő szélességgel és magassággal bíró modellek életkortól és testmérettől függetlenül mindenkinek jók, sőt, a kényelem ott kezdődik, amikor van miből kartámaszt, háttámaszt, párnát formálni. Kényelmesebb egy lágyabb, körülölelő, mint egy keményre tömött alkalmatosság. Így inkább a kis mérettel, és a kispórolt anyaggal adódik gondja a használónak, mert végtelenül beszűkül a lehetőségek köre. Ez fokozottan igaz a gyerek, és a speciális alakú modellekre.
Rengeteg, alakra szépen mutatkozó darabot találni mindenütt, ami a túltöltés révén jobb esetben csak fotelként használható. Termékeinket a szabást és formát bemutató fotó elkészítéséig mi is túltöltjük, ellenben mindig csak annyi töltet kerül a huzatba, amennyi a megrendelő igényét leginkább kiszolgálja.
A babzsákokban előhabosított polisztirol gyöngy található, mely kitűnő szigetelő-hővisszaverő, így határozottan fűti a rajta ülőt, fekvőt. Különösen ajánlott fagyosszenteknek!
 
Amennyiben további kérdésed van, állunk rendelkezésedre!


Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Az aukció vége: 2011-12-09 02:21
. Babzsák bútor - puff típus / babzsák fotel kieg./ - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése