2011. augusztus 25., csütörtök

Szemben az árral - John Wayne, Kirk Douglas - Jelenlegi ára: 2 499 Ft

Tartalom: eredeti dvd film bontatlanul  Magyar felirattal
Pearl Harbor történetét már sokan, sokféleképpen elmesélték, de talán egyetlen film sem tárgyalta a témát olyan összetett módon, mint ez az Oscar -díjra jelölt klasszikus alkotás, amelyben a legnagyobb filmes legendák bukkannak fel!
1941 december 7-ének reggelén Rockwell Torrey kapitány irányításával egy nehéz-cirkáló, William McConnel parancsnoksága alatt pedig a Cassidy romboló indul útnak Pearl Harbor ból. Ők ketten és még talán egy maroknyi hadihajó vészelte csak át a japánok váratlan bombatámadását, és most arra készülnek, hogy utolsó erejükkel ellencsapást mérjenek a támadókra.
Az üzemanyaguk azonban fogytán, és egy hibás manővernek köszönhetően az eredeti iránytól is eltérnek, ráadásul komoly sérülések keletkeznek a hajón… Torrey kapitányt az eset után felmentik az aktív szolgálat alól és irodai munkára vezénylik.
A történetben még számos figura személyes sorsát ismerhetjük meg, és ezek mind összefüggésben vannak a támadással. Parancs-megtagadás, ellenoffenzíva, apák és fiúk egymásra találása, tengeri csaták és a háború árnyékában is feléledő romantika - annyi történet, amennyi akár három filmre is elegendő alapanyag lenne!



Jelenlegi ára: 2 499 Ft

Az aukció vége: 2011-08-28 06:18
. Szemben az árral - John Wayne, Kirk Douglas - Jelenlegi ára: 2 499 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése