2011. augusztus 26., péntek

Gumis derekú szoknya L - Jelenlegi ára: 1 Ft

Üdvözlöm!
Ezen az aukción egy használt, de nagyon jó állapotú, fekete alapon lila-sárga-piros virágos, gumis derekú  szoknyára licitálhat. Beleírt méret L, de figyelje a méreteket és mérjen Ön is! Anyagösszetétel: 100% viszkóz.
Nagyon szép élénk színű, jól kombinálható fehér, lila, sárga vagy piros felsővel. Kellemes anyag.
Az aukcióra bocsátott ruháim már egy ideje állnak a szekrényben, mosva-vasalva nincsenek, ez a nyertes feladata. Az esetleges hibákat jelzem.
hossza 69 cm
derékbőség 30-68 cm
csípőbőség 76 cm
Természetesen az adatok 2x értendők, alap- és kényelmesen kihúzott állapotban vannak mérve.
Fontos tudnivalók:
Licitálás előtt:
Igyekeztem minden adatot feltüntetni a terméklapon, kérem figyelmesen olvassa el és mérjen! Ha bármilyen kérdése van, tegye fel, igyekszem hamar válaszolni. Licitet nem törlök, ezért kérem, csak akkor licitáljon, ha komolyan gondolja a vásárlást.
Licitálás:
Ahol fix ár van (Megveszem MOST), azonnal megnyeri, amint leütötte. Ahol nincs fix ár, ott kétféle módon tud licitálni:
1.   Elfogadja a gép által felkínált árat, s Ön csak a Licitálok-gombot nyomja meg, majd tovább lép.
2.   Kitörli a licitdobozból a gép által megjelenített számot, beír egy akkora összeget, amennyiért Önnek még megéri megvásárolni a terméket, majd a Licitálok-gombra nyom és továbblép.
Ez utóbbi azért hasznos, mert ha valaki más is licitál ugyanarra a termékre, amire Ön, akkor amíg az Ön által megadott licit alatt marad a másik licitáló által felkínált összeg, addig Ön lesz nyertes helyzetben akkor is, ha épp nincs a gépnél.
Ha megnyert egy aukciót:
Kérem 2 napon belül vegye fel velem a kapcsolatot: írja meg a címét, valamint ha más termékemre is licitál, legyen szíves jelezze. Gyűjtögetésre van mód, heti utalás mellett. Ilyenkor elegendő csak a termék árát utalnia, a postaköltséget majd a végén, amikor befejezte a vásárlást. A Teszvesz által kiküldött automata üzenetben (Vásárlási értesítő) minden adatot megtalál az utaláshoz. Ha befejezte a vásárlást, kérem, hogy 5 munkanapon belül (7 napon belül) utalja el a vételárat és postaköltséget, hogy minél előbb feladhassam a megnyert terméket.
A közlemény-rovatban legyen szíves tüntesse fel a felhasználónevét, hogy be tudjam Önt azonosítani, valamint ha utalt, legyen szíves jelezze.
Ha megnyert egy aukciót és 5 napon belül sem jelentkezik, negatív értékelést adok és újra hirdetem a terméket. Ezért arra kérem, ha licitáláskor tudja, hogy nem lesz gépközelben a lejáratkor és utána néhány napig, mert pl. nyaral, legyen szíves licitálás előtt jelezze! Ezt a Kérdezz a termékkel kapcsolatban! vagy Kérdezzen az eladótól! gombra kattintva teheti meg. Kérdését, jelzését a rendszer továbbítani fogja nekem, illetve megjelenik a terméklapon is, és válaszolni fogok rá.
Fizetési módok:
személyes átvételkor készpénzben, bankszámlára utalással/befizetéssel, illetve rózsaszín csekken lakcímre.
Ha nincs bankszámlája, személyesen is befizetheti a vételárat és postaköltséget bármelyik Erste Bankban (ingyenesen), vagy a postán feladhat egy rózsaszín csekket a lakcímemre. Kérem, rózsaszín csekken soha ne fizessen bankszámlára, mert telepítési díjat von a bank a számlatulajdonostól, s így nem lesz elég a pénze a vásárlásra.
Személyesen is eljöhet a termékért, előre egyeztetett időpontban, lakcímemre. Ilyenkor természetesen csak a vételárat kell fizetnie.
Rózsaszín csekkes fizetési módnál vegye figyelembe, hogy Önnek feladási díjat kell fizetnie a postán, a feltüntetett összegtől (vételár+postaköltség) függően: 5 ezer forintig 330. - Ft, 10 ezer forintig 445. - Ft a díja. Ez Önt terheli, amennyiben ezt a módot választja.
Csomagolás:
Nagyon gondosan csomagolok. Adtam már el porcelánokat is, olyan állapotban kerültek a vásárlókhoz, mintha személyesen adtam volna át, pedig postáztam. Csomagoláshoz nylonzacskót és ingyenes újságokat, szükség esetén buborékos fóliát, kimaradt alátétfóliát (kiválóan véd a sérülésektől), dobozt használok. Csomagolási költséget természetesen nem számolok fel.
Postázás:
Elsősorban ajánlottan postázok, ehhez külön kérheti az LNK szolgáltatást is, de sima vagy elsőbbségi levélként is feladom a kedves vásárló saját felelősségére. Ez azt jelenti, hogy mivel nem tudok felelősséget vállalni a posta munkájáért, nem adhat negatív értékelést, ha nem érkezik meg a küldemény, de a semleges értékelést is jogtalannak ítélem, mivel becsületesen fel fogom adni így is.
Csak az ajánlott kerestethető, a sima vagy elsőbbségi nem!
Ajánlott levélként való feladás esetén a kedves vásárlónak módjában áll az LNK szolgáltatást is kérni, mely +10. - Ft felárat jelent, de az így ellátott küldeményt a postás nem teheti be a levélszekrénybe, ha Ön vagy családtagja nem tartózkodik otthon a kézbesítéskor. (Értesítőt kell hagynia a postaládában, s másnap Ön vagy családtagja átveheti a postán a küldeményt, de ez a pluszszolgáltatás kizárólag az ajánlott mellé kérhető. ) Amennyiben kéri az LNK-t, legyen szíves jelezze és annak megfelelően utaljon.
A postázás a vételár+postaköltség számlámra érkezését követően, 1-3 munkanapon belül történik.
A termék postaköltsége sima levélként 355. -
elsőbbségi levélként 425. -
ajánlott levélként 580. -
ajánlott levél + LNk 590. -
elsőbbségi ajánlott 650. -
Ha megkapta a csomagot:
Amennyiben elégedett, mert a leírásnak és képeknek megfelelő állapotban kapta, legyen szíves értékelje az adásvételt pozitívan. Mivel a postaköltséget nem én szabom, kérem, ne húzza le a csillagjaimat emiatt!
Ha elégedetlen, legyen szíves keressen meg e-mailben! Én is csak egy tökéletlen ember vagyok, az én figyelmemet is elkerülheti időnként egy hiba, egy apró lyuk, egy pici szakadás – igyekszem tüzetesen átvizsgálni minden terméket, mielőtt elindítom az aukciót, s bár nem ez a jellemző, de néha velem is előfordulhat, hogy valamit nem veszek észre.
Ha nem kapta meg a csomagot:
Ilyen probléma szerencsére még nem volt, de mint jeleztem, csak az ajánlottan feladott küldeményeket lehet kerestetni, mivel a posta csak ezekre ragaszt ragszámot. Ha az utalását követő 7 napon belül nem kapja meg a csomagot, kérem forduljon hozzám e-mailben.
Köszönöm, hogy időt szánt rám, kérem tekintse meg a többi aukciómat is.



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-09-14 07:58
. Gumis derekú szoknya L - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése