2011. szeptember 22., csütörtök

A halott hasonmás - Jelenlegi ára: 2 740 Ft


A halott hasonmás
Egy ír kisváros közelében meggyilkolnak egy fiatal lányt, aki a megszólalásig hasonlít Tana French korábbi könyvében, a Hallgatag erdőben megismert Cassie Maddox nyomozónőre. Cassie elhiteti mindenkivel, hogy a lány túlélte a támadást, és átveszi a szerepét, így az életét is, hogy mindenre fényt derítsen. Megrázó élmény, ha valaki a tökéletes hasonmásával szembesül - pláne, ha az illető halott... Cassie Maddox nyomozónőnek ráadásul azt is meg kell emésztenie, hogy Lexie-nek, a rejtélyes hasonmásának az alakját évekkel korábban ő ,, teremtette" meg titkos ügynöki munkája során. Ki a megkéselt lány, akire Cassie kollégái egy elhagyott erdei házban bukkannak? Miért bújt bele évekkel korábban az ír titkosrendőrség által kreált egyetemi hallgatónő figurájába? Ki és miért ölte meg? Vagy talán nem is ő, hanem a rá megszólalásig hasonlító nyomozónő volt a célpont? Cassie nem tud ellenállni a csábító lehetőségnek, hogy a nyomozás érdekében (és saját kíváncsiságát is kielégítendő) szó szerint Lexie-vé változzon, és beköltözzön  a nő szobájába, egy gyönyörű, régi házba, a furcsa, ám roppant érdekes lakótársak közé. Pedig tudja, hogy a gyilkos akár a négy fiatal egyike is lehet... A remek, kifinomult stílusú szerzőnek ez a második regénye, amelynek főhőse a Hallgatag erdőben már megismert Cassie Maddox nyomozónő. Tana French első regényével nagy feltűnést keltett, neve egy csapásra ismertté vált.
Részlet a könyvből: "A sövényt megszakító romos kőfal parlagon hagyott szántóföld határát jelezte. A ház, amelyhez hasonlók mindmáig szép számmal akadnak szerte Írországban, harminc-negyven méterrel beljebb volt a dűlőúttól. A nagy krumplivész miatti éhinség idején, a tizenkilencedik században üresedett meg: lakói meghaltak vagy kivándoroltak, és soha nem követelte vissza senki. Elég volt egyetlen pillantás, hogy még inkább úgy érezzem: nagyon messze akarok lenni attól, ami itt folyik, bármi legyen is az. Komótosan köröző emberektől benépesített, életteli mezőt kellett volna látnom magam előtt: a fűben lassan, lehajtott fejjel lépkedő egyenruhásokat fehér overallban, fényképezőgéppel, vonalzóval, ujjlenyomatporral ténykedő technikusokat, hordágyat cipelő halottkémeket. Ehelyett összesen két egyenruhás állt egyik lábáról a másikra a házikó ajtajának két oldalán. Olyan benyomást keltettek, mintha nem éreznének biztos talajt a lábuk alatt. Két bosszús vörösbegy ugrabugrált dühödt csivitelés kíséretében az eresz körül. "
SZERZŐ: Tana French
KIADÓ: General Press Kiadó
KIADÁSI ÉV: 2009
OLDALSZÁM: 552
Szállítási és fizetési információk
Személyesen áthevetőek könyveink (kizárólag) Budapesten a Klinikák metrómegálló közelében található átvételi pontunkon!
Minden hétköznap 8: 00-tól 20: 00-ig.
Általában 3-5 nap az átfutási ideje, amíg az általad rendelt könyvek megérkeznek az átvetéli pontba, melyről automatikus üzenetet küldünk a számodra. Ha még azelőtt látogatsz el az átvételi pontba, hogy ezt az értesítést megkaptad volna, akkor kicsit csalódott leszel...
Ezt elkerülendő nagyon kérlek soha, ismétlem soha ne próbáld átvenni a könyvet, amíg nem kaptál erről értesítést. Ez a köztünk lévő jó viszony megtartása szempontjából is kifejezetten javasolt.
A könyveinket változatlanul megkaphatod postai úton (előreutalással), vagy futárszolgalát segítségével (előreutalással, vagy utánvéttel).
A könyveinkre kiszabott szállítási díjak egységesek, nem függnek az adott könyv méretétől, vagy a könyvek darabszámától.
2 darab, vagy több termék rendelése esetén a szállítási költség nem változik.
Vagyis bármekkora rendelést is adsz le, mindig csak a Szállítási és garanciális feltételek fül alatt meghatározott díjat kell fizetned.
Más szállítási módot nem vállalunk, a megadott áraktól nem áll módunkban eltérni.
Szállítási és fizetés módja
Ajánlott levélként előreutalás után: 870 Ft
Futárszolgálat előreutalással: 750 Ft
Futárszolgálat utánvéttel: 890 Ft
Személyes átvétel: 0 Ft
Minden termékünk új és olvasatlan.
Tekintsd meg összes könyvünket itt! >>



Jelenlegi ára: 2 740 Ft

Az aukció vége: 2011-10-07 03:30
. A halott hasonmás - Jelenlegi ára: 2 740 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése