2011. július 29., péntek

Larsson, Stieg: A kártyavár összedől - Jelenlegi ára: 2 965 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A kártyavár összedőlA könyv listaára: 3490 Ft. Leírás:
Az immár világhírű szerző és világhírű Millennium trilógia harmadik kötetének főszereplői - Mikael Blomkvist oknyomozó újságíró, a Millennium című lap munkatársa és Lisbeth Salander, a zseniális, öntörvényű számítógépes zseni az életük kockáztatásával göngyölítik fel a svéd nemzetbiztonsági szolgálat legféltettebb és legmocskosabb titkait. A regény igazán erőteljesen kezdődik: Lisbeth-et három lövéssel leterítették, majd bízva abban, hogy meghalt eltemették. A gyilkos apjuk parancsára saját testvére volt. A fejlövés azonban nem végzetes, így Lisbeth kiszabadítja magát, és baltával támad apjára, a jelenleg Karl Axel Bodin álnéven élő egykori szovjet kém Zalacsenkóra. Mikael talál rájuk, így mindkettejük életét megmentik, ugyanazon a kórházi folyosón lévő szobákban lábadoznak. Vajon kinek áll érdekében, és kinek van hatalma ahhoz, hogy mindenáron megvédje, majd elhallgattassa mind Zalacsenkót, mind Lisbeth-et? A főszereplőket segítő emberek az ügyvédnő, a főszerkesztő is bajba kerülnek, hiszen a Cég feltétlenül irányítani akarja az eseményeket, azonban nem számol a Lisbeth-et kezelő orvos szimpátiájával és az ennek eredményeként akcióba lépő hackercsoporttal sem. A regény sikere minden képzeletet felülmúlt Svédországban, hiszen Larsson egyszerre képes szinte minden oldalon profin pergő, váratlan, az emberi gonoszságot a végletekig vivő eseményeket megjeleníteni a normális svéd mindennapok történéseibe ágyazva, főszereplőivel megidézve felnőttként a svédek és még sok millió olvasó által ismert és szeretett Harisnyás Pippit és Kallét. ISBN: 978-963-9884-69-4A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 965 Ft

Az aukció vége: 2011-08-01 06:41
. Larsson, Stieg: A kártyavár összedől - Jelenlegi ára: 2 965 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése