2011. június 19., vasárnap

Tűzfolyó - Jelenlegi ára: 1 140 Ft


Tűzfolyó
Kenneth Wilding tékozló apja után nem örököl mást, csak adósságokat, és úgy tűnik, el fogják árverezni az ősi családi birtokot is. Egy nap felkeresi egyik fő hitelezője, Lord Bowden, és különös ajánlattal áll elő. Egy feladattal bízza meg Wildinget, amit ha teljesít, elengedi a tartozását. Bowden öccse, Sir Anthony Seaton gyönyörű felesége, Helen nemrégiben gyanús körülmények között halt meg. Helen valamikor Bowden menyasszonya volt, de az öccse az esküvő elött megszöktette. A két fivér azóta is gyűlöli egymást. Wildingnek az lenne a feladata, hogy kiderítse a Helen halála körüli rejtélyt. Az igencsak szövevényessé váló nyomozásban akaratlanul is Rebecca, Seaton lánya van a segítségére.
SZERZŐ: Mary Jo Putney
KIADÓ: General Press Kiadó
KIADÁSI ÉV: 2003
OLDALSZÁM: 360
Szállítási és fizetési információk
Személyesen áthevetőek könyveink (kizárólag) Budapesten a Klinikák metrómegálló közelében található átvételi pontunkon!
Minden hétköznap 8: 00-tól 20: 00-ig.
Általában 3-5 nap az átfutási ideje, amíg az általad rendelt könyvek megérkeznek az átvetéli pontba, melyről automatikus üzenetet küldünk a számodra. Ha még azelőtt látogatsz el az átvételi pontba, hogy ezt az értesítést megkaptad volna, akkor kicsit csalódott leszel...
Ezt elkerülendő nagyon kérlek soha, ismétlem soha ne próbáld átvenni a könyvet, amíg nem kaptál erről értesítést. Ez a köztünk lévő jó viszony megtartása szempontjából is kifejezetten javasolt.
A könyveinket változatlanul megkaphatod postai úton (előreutalással), vagy futárszolgalát segítségével (előreutalással, vagy utánvéttel).
A könyveinkre kiszabott szállítási díjak egységesek, nem függnek az adott könyv méretétől, vagy a könyvek darabszámától.
2 darab, vagy több termék rendelése esetén a szállítási költség nem változik.
Vagyis bármekkora rendelést is adsz le, mindig csak a Szállítási és garanciális feltételek fül alatt meghatározott díjat kell fizetned.
Más szállítási módot nem vállalunk, a megadott áraktól nem áll módunkban eltérni.
Szállítási és fizetés módja
Ajánlott levélként előreutalás után: 870 Ft
Futárszolgálat előreutalással: 750 Ft
Futárszolgálat utánvéttel: 890 Ft
Személyes átvétel: 0 Ft
Minden termékünk új és olvasatlan.
Tekintsd meg összes könyvünket itt! >>



Jelenlegi ára: 1 140 Ft

Az aukció vége: 2011-07-08 03:00
. Tűzfolyó - Jelenlegi ára: 1 140 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése