2011. június 14., kedd

JVC 107 cm 42" lcd tv 1 FT ról. - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó a képen látható 2. 5 éves 42" 107 cm JVC lcd tv . Gyönyörű kép, Teljesen új mondhatni gyári állapotban van, se karc se por,, se leverődés  . Nagyon nagy becsben tartott tv.
2 napja a menüje "elszált" azaz minden irányítható rajta, tökéletesen működik minden , hang kép, csatornák, külső jelforrás minden csak a menüt nem vezérli. Belép a menübe de lépkedni a 4 menüpont között nem lehet.. Most is használatban van a készülék ezt a hibát leszámítva 100 % -osan hazsnálható.  A márkaszervíz  10000 ft ért megjavítja. Szoftvert kell frissíteni rajta. HA szükséges tel. számmal és címmel együtt megadom azt a szervízt ahol frissitik a készüléket, tehát utána járható hogy valóban 10 E ft  a javítási költség. Én nem akarok foglalkozni a javításával az ár ezért ennyi.
A helyszínen kipróbálható, megtekinthető, akár egy egész filmet végig nézhet a készülékkel vásárlás elött.
Villám ár esetén ajándékba adok egy JVC divx dvd lejátszót!
 
Gyári távja, megvan minden gyári rajta, semmi hiba . leszámítva  a frissítés hiányát
Kérem csak az licitáljon aki figyelmeen elolvasta a leírtakat valamint akit nem zavar, hogy a menüt nem tudja hazsnálni a tv-hez.  Aszakszervíz 1-2 napot mondott a javítási időre. Komoly édrdeklődő esetén , megbeszélés alapján akár el is viszem a szervízbe megjavíttatni.
 


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-06-19 15:16
. JVC 107 cm 42" lcd tv 1 FT ról. - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése