2011. június 2., csütörtök

Hajni István: Habsburg kastélyok - Jelenlegi ára: 7 215 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Habsburg kastélyokA könyv listaára: 8800 Ft. Leírás:
A nagyszerű, színes képekkel illusztrált kötet címe kissé megtévesztő, ugyanis nem az egykori osztrákmagyar uralkodócsalád tulajdonában lévő kastélyokból, hanem az uralkodásuk ideje alatt birodalmukban épült palotákból, kúriákból tartalmaz válogatást. Többségük a mai Magyarország, a Felvidék és Burgenland területén található, s némelyikük hosszabb-rövidebb ideig valóban a Habsburg-dinasztia tagjainak tulajdonát képezte. Az olyan híres épületek mellett, mint az Esterházyak fertődi, a Festeticsek keszthelyi, a Széchenyiek nagycenki, Savoyai Jenő ráckevei kastélya, vagy a kalocsai érseki palota számos kevésbé ismert kúria (pl. a zsirai Rimanózy-, a nézsai Reviczky-, a szabadkígyósi Wenkheim-kastély) is megtalálható a kötet lapjain. Ezeken túl a bécsi Schönbrunn, a Belvedere és a Hofburg, a prágai érseki palota és a Hradzsin is helyet kapott a gyűjteményben. A művelődéstörténeti szempontból is értékes műemlékek panorámaképeit, külső és belső részeit ábrázoló fotók mellett rövid, magyar és német nyelvű ismertetések olvashatók a kastélyok keletkezéséről, illetve egy-egy esemény kapcsán a bennük megfordult családok történetéről is. A kísérőszövegek tördelése sajnos hagy maga után némi kívánnivalót (előfordul a nagy méretű könyv egyes oldalain, hogy 15 sor szöveg 3 cm-es sorközökkel ér a lap tetejétől az aljáig), a német szöveg gyakran hiányos a magyarhoz képest, a címek pedig következetesen helytelenül vannak feltüntetve (pl. Károlyi kastély-Füzérradvány). Az említett hiányosságok sajnos sokat rontanak a Habsburg György ajánló soraival ellátott kiadvány minőségén. ISBN: 963-218-849-7A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 7 215 Ft

Az aukció vége: 2011-06-05 13:26
. Hajni István: Habsburg kastélyok - Jelenlegi ára: 7 215 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése