2011. június 16., csütörtök

4db Német ezüstpénz 1876-1909 nsz- - Jelenlegi ára: 400 Ft

A képen látható.
Tisztelt Gyűjtőtárs!
Cégünk minden esetben az eladásra kerülő darab megnevezésén túl, annak tartásfokát is közli.
Az alkalmazott jelölések a következők: sz (szép, még elfogadható állapot)nsz (nagyon szép, közepes állapotban lévő darab) kiv (kiváló) aunc ( forgalomban nem volt, rendkívül apró hibával rendelkezik) unc (forgalomban nem volt, hibátlan) BU (selyemfényű), PP (tükörveret). A jelölések mellett esetlegesen alkalmazott + és – jelek az adott tartásfok felső és alsó határához közeli értéket jelentenek.
A vevőnek a leütést követő 3 napon belül jelentkeznie kell email-ben a megvásárolt tételért, maximum10 napos fizetési határidővel!! 20 napon túli kifizetetlen tétel esetén automatikusan negatív értékelést küldünk!! A kapcsolatfelvétel alkalmával kérjük közölje a postai címét és a vaterás felhasználónevét is!! Minderre azért is szükség van, mert a cégünk minden értékesített darabról számlát ad!! Postázás: kizárólag ajánlott küldeményként, bélelt borítékban, amelynek összköltsége 350-Ft .
Nagyobb súlyú és terjedelmű darabok esetén az utalás előtt kérem emailben egyeztessen a postaköltségről üzletünkkel.!
Több tételt vásárlóktól  természetesen EGY postaköltséget kérünk.
Az eladásra felkínált tételek a kikiáltási ár alatt nem kerülnek értékesítésre. Azon tételek amelyek nem találnak gazdára, az árverés után visszavonásra kerülnek, és a következő aukció anyagában nem szerepelnek.
Kérem tekintse meg egyéb termékeink is!!!
 


Jelenlegi ára: 400 Ft

Az aukció vége: 2011-06-20 20:43
. 4db Német ezüstpénz 1876-1909 nsz- - Jelenlegi ára: 400 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése